Kopjesloop

De Kopjesloop is een gezellige recreatieve hardloopwedstrijd over 5 en 10 km voor iedereen, van nieuwsgierige beginner tot regionale topper.

De Kopjesloop wordt elke tweede zondag van de maand (van september tot en met juni) gehouden in recreatiegebied de Delftse Hout. Het parcours is groen en autoluw.

Tijden worden geklokt en de uitslagen worden op uitslagen.nl gepubliceerd. Er is gelegenheid om te douchen en wat te drinken. Voor de 10 km is er halverwege een waterpost.

Wanneer

De Kopjesloop start om 11:00 uur. De komende edities zijn:

  • 14 mei
  • 11 juni  incl. clubkampioenschap
  • 10 september
  • 8 oktober
  • 12 november
  • 10 december

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro. Het verdient de voorkeur om je (maximaal een maand van te voren) vooraf in te schrijven en online te betalen. Hiermee help je onze vrijwilligers enorm en voorkom je rijen bij de inschrijfbalie. Haal je startnummer vanaf circa 9:45 op in de DES-kantine. Pas als er een editie is geweest, wordt de inschrijving voor de eerst volgende loop geopend.

Mocht je op het laatste moment toch mee willen doen? Geen probleem! Je kunt je op de dag zelf inschrijven tot 10:45 in de DES-kantine. Uitsluitend contant betalen of via QR-code.

Je kunt je startnummer ophalen in de DES-kantine vanaf circa 9:45. Dit is op ongeveer 450 meter van de start/finish.

AV De Koplopers draagt een deel van de inschrijfgelden af aan een goed doel

Waar

De kantine van de korfbalvereniging ckv DES – voor het ophalen van startnummers, de na-inschrijving, kleedkamers, douches, consumpties (uitsluitend PIN) en gezelligheid – bevindt zich op Bieslandse Pad 10 te Delft (telefoonnummer van de kantine 015-2140317). Het parkeerterrein naast DES is bereikbaar via de Bieslandse Kade, maar kom zoveel mogelijk op de fiets.

De start/finish is op parkeerterrein P1 aan de Tweemolentjeskade te Delft. Dit is op ongeveer 450 meter van de DES-kantine.

Het parcours is hier te vinden.

En verder

Vrijwilligers
We zijn heel blij met de vrijwilligers die de KOPJESLOOP mogelijk maken maar kunnen altijd meer handen gebruiken. Help ook mee, want hoe meer hulp, hoe sneller gepiept. Het gaat o.a. om parcourwacht, uitslagverwerking, EHBO, voor-/achterfietser, inschrijving, coördinator. Stuur een mailtje voor meer info of meld je aan via kopjesloop@dekoplopers.nl

Parcourrecords
Wie lukt het om de oude parcourrecords te verbreken?

Geen prijsuitreiking
De eer en een trots gevoel zijn de enige prijzen bij de KOPJESLOOP. Er is geen prijsuitreiking.

1 van de 4
De KOPJESLOOP maakt deel uit van het regionale 1-van-de-4 circuit, samen met wedstrijden bij Haag Atletiek, Hague Road Runners en Sparta.

Contact
kopjesloop@dekoplopers.nl

Beeldmateriaal

Heb je foto’s of video’s gemaakt en wil je die met ons delen? Dat kan via deze link