Algemene informatie

De vereniging

Atletiekvereniging De Koplopers is opgericht op 21 maart 1986 en houdt zich voornamelijk bezig met wegatletiek.

De vereniging telt ruim 300 leden; deze zijn verdeeld in 10 reguliere loopgroepen van verschillende niveaus. De grootte van de groep varieert, maar ligt tussen de 15 en 25 personen. Je traint altijd op je eigen niveau en onder begeleiding van een deskundige en gecertificeerde trainer. Zie ook onze informatiefolder (PDF).

Organisatie

AV de Koplopers heeft een bestuur bestaande uit 7 leden. Daarnaast zijn er een flink aantal commissies en werkgroepjes die allerlei activiteiten organiseren en zaken regelen. De organisatiestructuur van de vereniging is terug te vinden in het organogram.

Trainingen en accommodatie

De trainingen worden gehouden op woensdag- en vrijdagavond van 19:15 uur tot uiterlijk 21:00 uur. Als uitvalsbasis voor de trainingen maken we gebruik van het clubhuis van SV Wippolder aan de Rijksstraatweg (naast Ranzijn tuin & dier) op de grens van Delft en Delfgauw (Emerald). Je kunt je daar omkleden, douchen en tevens gebruik maken van de kantine, zodat je na afloop van de training iets kunt drinken en wat kunt napraten.

Proeftrainen

Je bent van harte welkom om 4 weken gratis mee te trainen. Meld je dan vóór 19:00 uur in het clubgebouw van SV Wippolder en meld je bij een van onze hosts, vraag naar een trainer of een van de bestuursleden. Zo kan je altijd zien of het lopen in een groep wel echt bevalt.