Speciale Golden Tenloop-aanbieding voor 50 euro

Hardloopcursus bij AV De Koplopers én startbewijs voor de GTL

Leuk dat je belangstelling hebt om te komen lopen bij Atletiekvereniging De Koplopers!

Werk onder professionele begeleiding toe naar een mooie tijd op de Trompper Optiek Golden Tenloop. Cursus en startbewijs samen kosten €50. Aangezien je je al ingeschreven hebt voor de GTL, betaal je nog maar €37 voor de hardloopcursus én het Koplopers-lidmaatschap tot de zomer.

Dus snel inschrijven voor deze cursus!

Tijdens de cursus krijg je loopscholing, leer je (beter) hardlopen en word je voorbereid op de 5 km of 10 km van de Golden Tenloop. Heb je al de nodige loopervaring, dan stroom je na een intake door naar één van de wedstrijd- of recreatieve loopgroepen. Je traint onder begeleiding van gediplomeerde trainers van AV De Koplopers, en met de leden van AV De Koplopers. Na inschrijving voor de cursus ben je automatisch verzekerd via de Atletiekunie en tot 30 juni 2018 lid van AV De Koplopers.

De trainingen zijn op woensdagavond en vrijdagavond van 19:15 uur tot ca. 21:00 uur. We verzamelen telkens in de kantine van sportcomplex Pauwmolen, Rijksstraatweg 9 in Delft.

We hebben 10 loopgroepen van verschillend niveau variërend van beginners tot prestatiegericht lopen. De training bestaat uit inlopen, wat oefeningen en loopscholing doen, een kernprogramma, uitlopen en een cooling down.

Om je in te kunnen delen in een groep willen we een paar gegevens van je hebben. Uiteraard je adresgegevens zodat we je kunnen bereiken en wat gegevens over je loopervaring. Wanneer je recent een 5 of 10 km tijd hebt gelopen dan graag de tijd invullen. Wanneer je samen met iemand anders wilt gaan lopen kun je dat ook aangeven.

Na inschrijving neemt de Technische Commissie contact met je op om je zo snel mogelijk in te laten stromen.
Dus schrijf je snel in voor deze cursus en loop een mooie tijd op de Golden Tenloop!